Moodbar Over ons

Over ons...

Om alle locaties op onze site te kunnen bekijken en sorteren heb je een inlog nodig. Neem eerst contact me ons op zodat we je snel van je eigen inlog gegevens kunnen voorzien.

Loucations bemiddeld in locaties die tijdelijk gebruikt worden voor commercial-, film-, televisie- en fotografie opnamen. In onze database bevinden zich momenteel al honderden locaties en dit aantal groeit nog iedere dag. De locaties zijn zeer gevarieerd, je kunt bij ons terecht voor keukens, badkamers, kookeilanden, tuinen, kortom complete interieurs en exterieurs van ieder type en sfeer locatie. Sommige locaties worden, op verzoek van onze locatiehouders, niet op de website getoond dus mocht je een bepaalde sfeer niet meteen kunnen vinden neem dan vooral even contact met ons op want dan komen we er vast uit.  

Indien je een zeer specifieke locatie zoekt die je niet meteen in ons bestand vindt of zou verwachten dan kunnen we deze locatie voor je gaan zoeken/scouten. Op basis van duidelijke en vooraf gemaakte afspraken vinden we altijd de locatie die aan de verwachtingen voldoet.

Ook verzorgen we het management op locatie indien gewenst. Onze opdrachtgevers maar ook veel locatiehouders zijn daar zo tevreden over dat ze het liefst Loucations het locatiemanagement willen laten verzorgen

Ook onze locatiehouders zijn bij ons goed af. We geven duidelijke informatie hoe een specifieke opname gaat verlopen en daarom begeleiden we de opname van A tot Z. Indien er onduidelijkheden zijn of andere zaken spelen zorgen we er voor dat deze naar ieders tevredenheid worden opgelost. We vinden het belangrijk dat iedereen, dus onze klant én de locatiehouder, na de opname tevreden is en uitkijkt naar een volgende opdracht. 

CMS & Webdesign door Dreamwire